Omgeving

Voorbereid op de Omgevingswet

Overzichtelijke regels en snellere besluitvorming; de Omgevingswet bundelt en moderniseert wetten voor de leefomgeving. En met de komst van één digitaal loket, wordt het opstarten van ruimtelijke projecten een stuk makkelijker. Onze applicaties sluiten daar straks op aan. Maar ook tot die tijd voldoe je met onze apps aan de huidige digitale verplichtingen van de Wet ruimtelijke ordening.

Omgevingsdocumenten
135
Regels
197
Vergunningen
21.000
Applicaties

Alle benodigde applicaties voor regels, plannen en vergunningen

Alles wat je nodig hebt voor de Omgevingswet

Plansoftware vanuit de praktijk

Onze plansoftware xxllnc Omgevingsdocumenten (voorheen Tercera GO!) is ontwikkeld vanuit de praktijk. Wat gestart is als een oplossing voor provincies, is een veelzijdige applicatie geworden voor provincies, gemeenten en waterschappen.

Regelsoftware met kennis en ervaring

Onze regelsoftware xxllnc Toepasbare regels (voorheen Berkeley Bridge Modeler) is gebaseerd op een applicatie die al jaren gebruikt wordt door verschillende organisaties voor het vastleggen van regels en het automatiseren van handelingen. Deze kennis en ervaring zijn gebruikt om een stabiele en eenvoudige applicatie te leveren voor het maken, beheren en publiceren van toepasbare regels.

Vergunningensoftware met mogelijkheden

De werelden van VTH en Zaakgericht werken zijn steeds meer naar elkaar toegegroeid de afgelopen jaren. Steeds meer organisaties hebben een oplossing gekozen waarbij het zaaksysteem de motor is. Logisch, want naast het behandelen van aanvragen voor vergunningen biedt het veel mogelijkheden om gerelateerde processen naar eigen inzicht in te richten inclusief alle belangrijke koppelingen met het DSO.

client logos
client logos
client logos
client logos
Ondersteuning

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Maak een succesplan voor het DSO
Maak een succesplan voor het DSO

Wees voorbereid op de toekomst en neem contact op met één van onze Succesmanagers om samen een Succesplan op te stellen voor jouw organisatie. Wat zijn jouw uitdagingen het komende jaar, en hoe kunnen wij hierin helpen?

Wees altijd up-to-date met onze SLA
Wees altijd up-to-date met onze SLA

Veel organisaties hebben veel geïnvesteerd in de implementatie van de nieuwe wet- en regelgeving. Maar is ook het beheer en de doorontwikkeling al goed geregeld? Maak gebruik van aanvullende ondersteuning, bijvoorbeeld het beheren van regels van de versimpelde bruidsschat.

Ontdek onze integrale visie voor het DSO
Ontdek onze integrale visie voor het DSO

De nieuwe omgevingswet combineert een groot aantal bestaande wetten in één nieuwe wet en drie belangrijke applicaties. Bij xxllnc begrijpen wij dat samenhang hierbij het echte voordeel geeft. Ontdek met ons hoe wij een integrale visie waarmaken voor jouw organisatie.

Team

Met wie wil jij in contact komen?

We kunnen natuurlijk ook contact met jou opnemen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *