Waarderen Waarderen

Snel, eenvoudig en in eigen beheer alle werkzaamheden rondom de WOZ uitvoeren

Volledig in lijn met de Waarderingsinstructie van de Waarderingskamer. Resultaten bekijk en beoordeel je op ieder moment van de dag vanuit één overzicht op het dashboard. xxllnc Waarderen was eerder bekend als 4Woz 2.0 van 4Value.

Beheer het hele waarderingsproces

icon on grid
Overzichtelijk dashboard

Met xxllnc Waarderen kun je altijd en overal de resultaten van je werk zien en evalueren. Het dashboard geeft je een duidelijk en compleet overzicht van alle belangrijke gegevens en indicatoren.

icon on grid
Modelmatige waardebepaling

Bepaal de waarde van onroerende zaken gebaseerd op actuele marktgegevens en geavanceerde algoritmes, die voldoen aan de eisen van de Waarderingsinstructie. Geheel in eigen beheer.

icon on grid
Uitgebreide geo-functionaliteit

Met xxllnc Waarderen bekijk je WOZ-waarden eenvoudig op een kaart met kleuren en filters. Zo kun je de WOZ-objecten makkelijk controleren en vergelijken.

Demo

Ontdek hoe je de WOZ in eigen beheer uitvoert

Wil je zien hoe xxllnc Belastingen je helpt om objecten efficiënt en nauwkeurig te waarderen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en ontdek hoe je onder meer modelmatige waarderingen uitvoert en marktanalyses up-to-date houdt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Dit kan online of bij jou op locatie.

xxllnc stock alt

Beheer het hele waarderingsprocess

Alles in huis om de WOZ te beheren

xxllnc Waarderen is een een slim en efficiënt systeem dat je ondersteunt bij het waarderen van alle soorten onroerend goed. Het systeem gebruikt marktgegevens, kenmerken en locatie om de waarde te bepalen en aan te passen. Met xxllnc Waarderen kun je ook snel en makkelijk WOZ-bezwaren afhandelen, door een taxatierapport te genereren voor de beroepsprocedure.

Koppel met alle bekende applicatie

Uiteraard begrijpen wij dat xxllnc Waarderen een belangrijke schakel is in het applicatielandschap maar dat er meer applicaties zijn die de gegevens wil gebruiken. Wij hebben dan ook de applicatie al bij veel organisaties gekoppeld met onder andere:

  • WOZ Berichtenverkeer: CiVision en Gouw 7
  • MWB-interface: Key2 en GisVG
  • Landelijke voorziening BAG
  • MijnOverheid
Modules

Maak het waarderen nog completer

AI/ML
AI/ML

Aanvullende module voor het toepassen van modelmatige artificiele intelligentie voor het waarderen van WOZ-objecten.

Communicatie
Communicatie

Aanvullende module om te communiceren met inwoners over de WOZ-waarde.

Datawarehouse
Datawarehouse

Aanvullende module voor het opstellen van krachtige managementraportages op basis van PowerBi.

card
client logos
client logos
client logos
client logos
Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt