HaalCentraal HaalCentraal

Landelijke gegevens snel en centraal beschikbaar

Welke data je ook zoekt in landelijke basisregistraties: met de HaalCentraal-viewer haal je ze vanuit één centraal en toegankelijk portaal op. Makkelijk vindbaar, direct opvraagbaar en altijd up-to-date.

Continu werken aan kwaliteit

icon on grid
Alles op één plek

HaalCentraal is de superslimme dataviewer die je met één klik alle beschikbare gegevens over een locatie of situatie bezorgt. Van BAG tot BRK, van BRK en van BRP tot Handelsregister: alles wat je moet of wilt weten, hengel je in no-time binnen.

icon on grid
Betrouwbaar en Compleet

Objecten, subjecten, percelen: HaalCentraal bundelt ze voor je. Doordat je direct uit de landelijke bron put, weet je 100% zeker dat je met de juiste en laatste versie werkt. En hoeveel informatie je ook ophaalt, de zoekhulp groepeert alle resultaten.

icon on grid
Compliant vanaf de start

HaalCentraal is AVG-proof. Je ziet precies wat je mag zien op basis van jouw autorisatieprofiel. En als eindgebruiker werk je gegarandeerd veilig: De HaalCentraal-viewer voldoet aan alle wettelijke beveiligingseisen voor overheidsorganisaties.

Demo

Mogen we je meenemen in onze toekomst?

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Belastingen er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Gebruik gegevens waarop je kunt vertrouwen

Welke data je ook zoekt in landelijke basisregistraties: met de HaalCentraal-viewer haal je ze vanuit één centraal en toegankelijk portaal op. Makkelijk vindbaar, direct opvraagbaar en altijd up-to-date. Dus geen gedoe en onzekerheid met lokale databronnen, maar relevant, razendsnel zoeken – én vinden – in één nationaal point of truth. Common Ground werken dus, volgens het ‘Pas toe of leg uit’-principe. De voordelen op een rij:

  • Geen lokale bronnen, maar direct uit de landelijke voorzieningen
  • Altijd de juiste en laatste versie, direct uit de landelijke voorziening
  • In lijn met AVG, Common Ground en "Pas toe of leg uit"
  • Razendsnelle zoekfunctie
  • Gebruiksvriendelijke interface
Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt