Toepasbare Regels Toepasbare Regels

Toepasbare regels maken met vraagbomen

De vraagbomen worden grafisch opgebouwd, zodat kennis van programmeren niet nodig is. Daarbij zijn vragen makkelijk toe te voegen en wijzigingen simpel door te voeren. xxllnc Toepasbare regels was voorheen bekend als Berkeley Modeler van Berkeley Bridge.

Toegankelijke regels voor het Omgevingsloket

icon on grid
Vraagbomen

Met de intuïtieve interface kun je zelf regels bouwen op basis van van vraagbomen. Je kunt ze eenvoudig ontwerpen, testen en publiceren naar het DSO, zonder programmeren.

icon on grid
Validatie

Controleer of je regels de standaarden van het DSO volgen op het gebied van consistentie, compleetheid en correctheid. Zo weet je zeker dat de regels kloppen en goed werken in het Omgevingsloket.

icon on grid
Publicatie

De applicatie heeft standaard een koppeling met het DSO waardoor je toepasbare regels die je hebt gemaakt kunt publiceren zodat ze gebruikt kunnen worden in het Omgevingsloket.

Demo

Wil je ook eenvoudig toepasbare regels maken?

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Omgeving er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Je hebt de regels zelf in de hand

Met de applicatie kun je op een eenvoudige manier grafische vraagbomen maken met een intuïtieve interface. Je hoeft alleen de toepasbare regels in te voeren, die de juridische regels vertalen naar begrijpelijke taal. De applicatie helpt je om de regels te ordenen en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de industriestandaarden. Zo kun je je vragenbomen gebruiken in het Omgevingsloket of integreren met andere systemen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Wijzigingen bijhouden en versies beheren van je toepasbare regels
  • Maatwerk documenten genereren op basis van de antwoorden van de burgers of organisaties
  • Maak je toepasbare regels geschikt voor elk apparaat en geef ze een eigen opmaak met markdown of een presentatielaag
  • Behandeldiensten en omgevingsoverleg instellen
  • Maatregelen en voorschriften toevoegen en op maat genereren
  • Importeer vraagbomen uit het DSO (Digitaal Stelsel Omgevingswet) voor hergebruik
  • Exporteer vraagbomen als een STTR bestand, volgens de eisen van het DSO"
Modules

Maak regels nog efficiënter en effectiever

Bruidsschat
Bruidsschat

De versimpelde bruidsschat is een aangepaste versie van de bruidsschat van het Rijk en maakt gebruik van duidelijke taal (B1-niveau), kortere modellen en eigen regels die bij jouw organisatie horen.

Import/export
Import/export

Importeer en exporteer regels op basis van de landelijke standaarden en wissel deze uit met andere organisaties. Deze module is onderdeel van het basisaanbod.

Archiveren
Archiveren

Hoewel er versiebeheer beschikbaar is voor de regels, zijn overheden verplicht om toepasbare regels te archiveren conform wet- en regelgeving. Met deze module kunnen regels vanuit de applicatie gearchiveerd worden.

card
Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt