Expertsystemen Expertsystemen

Automatiseer kennis op basis van interactieve beslisbomen

Denk hierbij aan het maken van beslistools voor het aanvragen van vergunningen of het ontwikkelen van telefonische triages. Informatie en specialistische kennis wordt zo voor iedereen weer toegankelijk en toepasbaar. xxllnc Expertsystemen was voorheen bekend als de Berkeley Publisher van Berkeley Bridge.

Kernfunctionaliteiten op een rijtje

icon on grid
Slimme Vraagbomen

Met de intuïtieve interface kun je zelf regels bouwen op basis van van vraagbomen. Je kunt ze eenvoudig ontwerpen, testen en publiceren naar jouw applicatie, zonder programmeren.

icon on grid
Maatwerkdocumenten

De resultaten van de beslisbomen kunnen eenvoudig worden geëxporteerd om aangepaste documenten te creëren die aansluiten bij jouw specifieke situatie en voorkeuren.

icon on grid
Veilig publiceren

De applicatie heeft functionaliteit voor het publiceren van je gemaakte regels naar het web zodat vraagbomen en koppelingen gebruikt kunnen worden in websites en applicaties.

Demo

Ontdek hoe wij gespecialiseerde kennis toegankelijk maken

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Productiviteit er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Bouw je eigen applicaties en documenten

Creëer je eigen webapplicaties met behulp van beslisbomen. Met xxllnc Expertsystemen maak je eenvoudig eigen modellen via een intuïtieve interface. Vragen en voorwaarden stel je met gemak in door het regelbeheer te gebruiken. Als je klaar bent, test en optimaliseer je het model voordat je het beschikbaar maakt.

De uitkomsten van je beslisbomen zijn eenvoudig te exporteren, waardoor je documenten perfect aansluiten bij jouw unieke situatie en behoeften. Of je nu contracten, adviezen, rapporten, analyses of prognoses nodig hebt, jij hebt de controle over het uiterlijk en de inhoud ervan.

card
client logos
client logos
client logos
client logos
Support

Kom je er zelf niet helemaal uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt