Objecten Objecten

Eén object, één registratie, één waarheid

We hebben ‘m samen met je collega’s ontwikkeld, puur vanuit functionaliteit en gemak. Dus veel pk’s en een strak design. Van BAG tot WOZ en van BGT tot 3D: je houdt ze simultaan en in samenhang bij. Hiermee is de basis van integraal objectbeheer gelegd, en dit is pas het begin.

De BAG bijhouden en raadplegen wordt vanaf nu eenvoudiger

icon on grid
Objectenbeheer

Hetzelfde object in verschillende systemen registreren en bijhouden, is verleden tijd. Met xxllnc Objecten registreer je een object eenmalig, op één plek en in samenhang met elkaar.

icon on grid
Mutatiebeheer

Bij het beheren van objecten worden er mutaties gedaan die van belang zijn voor verschillende afnemers. Met xxllnc Objecten informeer je interne afnemers over mutaties geautomatiseerd.

icon on grid
Geo

Het beheren van de BAG kan niet alleen op basis van een set gegevens. Met xxllnc Objecten combineer je administratieve en geografische gegevens om een totaalbeeld te krijgen.

Demo

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Belastingen er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Met xxllnc Objecten klaar voor de SOR

Makkelijker

Gebruiksvriendelijkheid en overzicht waren belangrijke uitgangspunten: we wilden je met zo min mogelijk knoppen en panelen zo veel mogelijk functionaliteit bieden. Zo toont de applicatie alleen informatie die je op dát moment nodig hebt. Ook voor complexere opdrachten, zoals bulk-invoer en objecten samenvoegen of splitsen, hebben we een duidelijke interface gemaakt. Je werkt dus sneller en makkelijker, zonder functionaliteit in te leveren.

Praktischer

Vanaf dag één hebben we ervaren BAG-beheerders betrokken in de ontwikkeling. Om de week doorliepen we processen zoals deze staan voorgeschreven in het Handboek en de Catalogus BAG. Na elke bijeenkomst ontwikkelden we een deel van de applicatie, die we de beheerders bij hun volgende bezoek lieten testen. Deze cyclus van input en feedback zorgde voor een permanent verbetertraject. Resultaat: een applicatie die past als een handschoen. Strikt conform de wet, maar flexibel genoeg om er in de weerbarstige praktijk prettig mee te werken.

Efficiënter

Hetzelfde object in verschillende systemen registreren en bijhouden, is dus verleden tijd. Want met xxllnc Objecten registreer je een object eenmalig, op één plek en in samenhang met elkaar. Geheel volgens de Common Ground-principes bovendien. Kortom: minder handelingen en fouten, meer consistentie en inzicht.

client logos
client logos
client logos
client logos
Support

Kom je er zelf nog niet helemaal uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt