Omgevingsdocumenten Omgevingsdocumenten

Omgevingsdocumenten maken en publiceren met het DSO

Onze totaaloplossing om vanuit een geografisch perspectief omgevingsdocumenten te maken en te publiceren voor het DSO en geïntegreerd met andere applicaties van xxllnc. xxllnc Omgevingsdocumenten is de nieuwe naam van Tercera-Go!

De slimme applicatie voor de Omgevingswet

icon on grid
Opstellen en beheren

Je kunt omgevingsdocumenten zoals omgevingsplannen, omgevingsvisies en omgevingsverordeningen invoeren, annoteren en publiceren via het DSO. Volgens de STOP-TPOD standaard en de IMRO norm.

icon on grid
Samenwerken

Na elke aanpassing in een omgevingsdocument genereert de applicatie een wijzigingsbesluit voor je. Zo kun jij je concentreren op het opstellen van de documenten. Dit scheelt je tijd en moeite, en verbetert de kwaliteit van je documenten.

icon on grid
Publiceren

Met de LVBB koppeling binnen xxllnc Omgevingsdocumenten kun je documenten valideren, publiceren en aanbieden aan het DSO. Zo maak je ze beschikbaar voor iedereen die de regels voor de fysieke leefomgeving wil bekijken.

Demo

Plan jij of plannen wij een afspraak?

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Omgeving er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Alles-in-één software voor het DSO

Een van de taken die de Omgevingswet met zich meebrengt, is het opstellen en aanpassen van omgevingsdocumenten volgens de DSO-normen (Digitaal Stelsel Omgevingswet). Dit kan een ingewikkeld en langdurig proces zijn. xxllnc Omgevingsdocumenten helpt je bij het creëren, controleren, publiceren en bewaren van omgevingsdocumenten door onder andere:

  • Begrippen en werkingsgebieden te koppelen aan je bibliotheek
  • Documenten en wijzigingsbesluiten (inclusief toepasbare regels) inhoudelijk te controleren en technisch valideren
  • Besluiten bekend te maken, beschikbaar te stellen en aan te bieden aan het DSO
  • Besluiten eenvoudig te delen met anderen

Maak je omgevingsdocumenten beter te begrijpen door ze te annoteren met metadata, verwijzingen, toelichtingen en afbeeldingen
Uitgebreid zoeken naar omgevingsdocumenten, wijzigingsbesluiten, toepasbare regels, begrippen, werkingsgebieden of plandossiers

Modules

Maak je dienstverlening aan de inwoner compleet

BOPA
BOPA

Beoordeel een buitenplanse omgevingsplanactiviteit (BOPA) en maak het besluit bekend op de Landelijke voorziening bekendmaken en beschikbaar stellen (LVBB).

Archiveren
Archiveren

Module (op basis van xxllnc Zaken) om individueel of bulkmatig plandossiers en planbestanden te archiveren. Je kunt ze daarna bekijken, downloaden of verwijderen uit het archief.

Inspraak
Inspraak

Module voor inwoners om op basis van een kaart een conceptplan te bekijken en opmerkingen te geven die gebruikt kunnen worden bij het opstellen van het plan.

card
client logos
client logos
client logos
client logos
Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt