Formulieren Formulieren

Formulieren die werken en klaar zijn voor de toekomst

Kies voor webformulieren met eigen styling, deel formulieren met andere organisaties. xxllnc Formulieren is een nieuwe applicatie die onderdeel is van de xxllnc Cloud, maar ontwikkeld is vanuit de Common Ground Community.

Moderne en gebruiksvriendelijke webformulieren in no-time

icon on grid
Zelf ontwerpen

Met de gebruiksvriendelijke interface ga je snel en eenvoudig zelf aan de slag met formulieren. Dit kan door een nieuw formulier met eigen styling te creëren, een bestaand formulier te kopiëren, of een sjabloon als basis voor toekomstige formulieren te gebruiken

icon on grid
Common Ground principes

xxllnc Formulieren is volledig ontwikkeld op basis van de principes van Common Ground. Dit houdt in dat je kunt rekenen op een naadloze integratie van xxllnc Formulieren met systemen binnen jouw eigen organisatie en die van anderen.

icon on grid
Online in jouw huisstijl

Bepaal zelf de stijl van je formulieren, zoals je eigen logo, kleurenschema’s en lettertypen. Zo waarborg je een professionele uitstraling, doordat je formulieren perfect aansluiten bij de huisstijl van je organisatie.

card
Demo

Ontdek zelf hoe eenvoudig xxllnc Formulieren zijn

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Zaakgericht er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Breng bestaande en nieuwe technieken samen

Met de toevoeging van de eFormulieren Toolkit van Lost Lemon en de nieuwe ontwikkelingen van xxllnc hebben we een mooie stap gezet in het leveren van een nieuwe oplossing voor formulieren op basis van de principes van Common Ground. We hebben daarmee de stabiliteit en de integratie met diverse vakapplicaties behouden, maar de onderdelen voor de inwoner en de beheerders volledig vernieuwd. Dit betekent onder andere:

  • Meer toepassing van Open Source
  • Aansluiten op ontwikkelingen Common Ground
  • Hergebruik van formulierblokken
  • Formulieren delen en gebruiken met andere organisaties
  • Bestaande koppelingen met applicaties hergebruiken
  • Nieuwe koppelingen op basis van ZGW-API
Support

Kom je er niet helemaal zelf uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt