Zaken Zaken

Zelfstandig bedrijfsprocessen zaakgericht digitaliseren.

Processen die je zelf bedenkt, bouwt en beheert zonder enige technische kennis of tussenkomst van ons. Zo werk je optimaal samen met klanten en inwoners. xxllnc Zaken was voorheen bekend als Zaaksysteem.nl

Je zaken van A tot Z op orde

icon on grid
Slimme formulieren

Intelligente formulieren maken inclusief identificatie en authenticatie om inwoners en organisaties digitaal een aanvraag te laten doen waarvan gegevens direct in de zaak worden opgeslagen.

icon on grid
Krachtige zaakbehandeling

Aan de hand van een eigen ingericht proces zaken behandelen. Inclusief het opslaan van informatie, vraagbomen, betrokkenen, documenten en archiefeigenschappen.

icon on grid
Uitgebreid zoeken

Zoeken en overzichten maken aan de hand van filters voor zaakinformatie. Dit kan in overzichten in lijstvorm of op basis van kaartlagen. Overzichten die je kan opslaan, delen en in je dashboard kan gebruiken.

icon on grid
Veilig archiveren

xxllnc Zaken is een volwaardige archiefapplicatie (RMA) en succesvol getoetst op de normen van de NEN-ISO 16175-1:2020 (voorheen NEN-2082) voor archivering en recordmanagement.

icon on grid
Zelf beheren

Op basis van zero-coding kunnen beheerders formulieren ontwerpen, processen inrichten en sjablonen gebruiken. Alles wat nodig is om een proces van begin tot eind te ondersteunen.

icon on grid
Omgeving voor inwoners

Portaal (PIP) voor inwoners en organisaties om digitaal zaken te doen met de organisatie. Inclusief het publiceren van documenten en het uitwisselen van berichten.

Demo

Ontdek zelf hoe snel je het proces verbetert

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Zaakgericht er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Het open source zaaksysteem van Nederland

Met xxllnc Zaken heb je een geïntegreerde, intuïtieve oplossing voor zaakgericht werken. Het platform is speciaal ontworpen om zowel inwoners als medewerkers de mogelijkheid te bieden om zaken te regelen vanuit huis, het klantcontactcentrum of de backoffice, en biedt een uitgebreid assortiment aan functionaliteiten voor het digitaliseren van processen van begin tot eind. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Een intuïtieve interface
 • Gebruiksvriendelijk dashboard met zelf in te richten widgets
 • Geschikt voor gebruik vanaf je computer, tablet of telefoon
 • Vindt snel zaakinformatie met verschillende zoekfunctionaliteit
 • Uitgebreide communicatiemodule voor inkomende en uitgaande berichten
 • Documentcreatie op basis van sjablonen
 • Documenten beheren en bewerken vanuit de zaak
 • Rapportages maken, opslaan en delen met collega's
 • Flexibele en slimme webformulieren
 • Persoonlijke Internet Pagina (PIP) op basis van eigen huisstijl
 • Een groot aantal koppelingen zoals de basisregistraties, MijnOverheid, Xential, Office365, DSO en nog veel meer

Modules

Krijg maximaal grip op de informatievoorziening

Documentwatcher
Documentwatcher

Synchroniseer documenten van je lokaal werkstation met de documenten in het zaakdossier. Voor lokale office-documenten of andere bestandsformaten die door het zaaksysteem ondersteund worden.

Anonimiseren
Anonimiseren

Anonimiseer documenten rechtstreeks vanuit het zaaksysteem met de module Anonimiseren (op basis van koppeling met Datamask). Alle handelingen eenvoudig uitvoeren vanuit het zaaksysteem.

Ondertekenen
Ondertekenen

Onderteken documenten rechtstreeks en rechtsgeldig vanuit het behandelscherm van het zaaksysteem met de module Ondertekenen (op basis van koppeling met Zynyo of ValidSign).

client logos
client logos
client logos
client logos
Support

Kom je er zelf niet helemaal uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt