Anonimiseren Anonimiseren

Anonimiseer gevoelige gegevens op een effectieve manier

Met xxllnc Anonimiseren beschikken organisaties over een applicatie waarmee zij zelf hun persoonsgegevens kunnen anonimiseren op een effectieve manier. Maak gebruik van geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en taaltechnieken, om privacygevoelige gegevens te herkennen en te vervangen. xxllnc Anonimiseren was voorheen bekend als Datamask.

Snel, eenvoudig en veilig documenten anonimiseren

icon on grid
Slimme inzet van artificiële intelligentie

Anonimiseren is een innovatieve applicatie voor organisaties die persoonsgegevens in documenten willen beschermen. Het stelt organisaties in staat om eenvoudig, veilig en snel documenten te anonimiseren, zonder dat ze handmatig gegevens hoeven te verwijderen of te wijzigen.

icon on grid
Tijdsbesparing voor je organisatie

xxllnc Anonimiseren heeft als doel uw documenten zoveel als mogelijk door de software te laten anonimiseren voordat uw medewerkers het document zelf definitief gaan verwerken. Zo zorgen we samen voor een zo groot mogelijke tijdwinst.

icon on grid
Gegarandeerd goed geanonimiseerd

De garantie die je van xxllnc Anonimiseren krijgt, is dat alle geanonimiseerde gegevens 100% onomkeerbaar zijn verwerkt in het geanonimiseerde document. Het is door onze werkwijze technisch onmogelijk om nu of in de toekomst, de gegevens weer leesbaar te maken.

Demo

Ontdek hoe je documenten kan beschermen

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Productiviteit er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Efficiënt voldoen aan wet- en regelgeving

De garantie die organisaties krijgen, is dat alle geanonimiseerde gegevens 100% onomkeerbaar zijn verwerkt in het geanonimiseerde document. Het is door deze werkwijze technisch onmogelijk om, nu of in de toekomst, de gegevens weer leesbaar te maken. De applicatie biedt uitgebreide ondersteuning bij het beoordelen van welke gegevens in documenten geanonimiseerd moeten worden volgens de geldende wetgeving, zoals de Wet open overheid (Woo) en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Support

Kom je er zelf niet helemaal uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt