Wij zijn xxllnc

Wij ontwikkelen slimme en schaalbare software voor de overheid, die helpt bij het uitvoeren van verschillende taken op het gebied van zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening.

Om onze software nog effectiever te maken, hebben we de xxllnc Cloud gecreëerd, waarin alles naadloos met elkaar communiceert. Je kunt zelf kiezen welke applicaties je uit de cloud wilt gebruiken, en je krijgt altijd ondersteuning van onze ervaren professionals.

Slimme apps voor de overheid

Onze visie

Alles in onze xxllnc Cloud, toegankelijk via mijn.xxllnc

Met één klik bepalen gebruikers zelf hoe zij het beste geholpen zijn. Of dat nu met een app, koppeling of ondersteuning in de vorm van een training is. Voor nieuwe klanten die willen proberen en ontdekken, voor bestaande klanten die willen uitbreiden en optimaliseren. Voor managers, beheerders, eindgebruikers en iedere andere rol die dit raakt.

Alle apps beschikbaar in onze Cloud, zodat ze naadloos samenwerken in één ecosysteem. Niet alleen veilig en volledig schaalbaar, maar ook zijn alle apps eenvoudig met elkaar te integreren. Via mijn.xxllnc hebben gebruikers met één account direct toegang tot het controlepaneel voor het volledige netwerk van alle apps en ondersteuning. Een omgeving met een moderne look & feel, waarbij je eenvoudig kiest wat je wel en niet nodig hebt. Waar we met behulp van slimme technologie data omzetten in nieuwe kansen. Zoals het aanbieden van ondersteuning bij verminderde capaciteit en het automatisch starten van processen met onze oplossingen.

Onze missie

De overheid transformeren met next level oplossingen

Focus en doen waar je goed in bent, zijn wat ons betreft de belangrijkste voorwaarden voor succes. Daarom begrijpen wij als geen ander dat de techniek sneller gaat dan de overheid kan begrijpen en implementeren. Als xxllnc helpen wij overheidsorganisaties met het behalen van hun doelen. Of het nu gaat om het uitvoeren van landelijk beleid of het lokaal verstrekken van voorzieningen voor inwoners.

Technologie is ons uitgangspunt in het vinden van de oplossing. Waarbij we niet bouwen vanuit een simpele mening in de markt, maar vanuit onze eigen overtuiging dat het altijd makkelijker, beter en sneller kan. Dat doen we niet alleen door inzet van slimme software, maar ook door mensen die innovatieve technologie omarmen. Zo maken we verandering mogelijk in het belang van ons allemaal: een wendbare digitale overheid.

Directieteam