Innen Innen

Snel en klantvriendelijk belastingaanslagen innen

Onze applicatie om overheidsbelastingen te innen van inwoners en organisaties op een moderne en klantvriendelijke manier. xxllnc Innen is voorheen onderdeel geweest van Vris Belastingen en wordt de komende jaren gemoderniseerd.

Alle wat je nodig hebt om belastingaanslagen te innen

icon on grid
Betaling en incasso

Verwerk betalingen en incasso's volgens de SEPA-standaard binnen de applicatie, met een hoge mate van automatisering en controle.

icon on grid
Procesafhandeling

Richt het procesin zoals jij dat wilt. Hierdoor sluit de procesafhandeling naadloos aan bij de praktijk van jouw organisatie.

icon on grid
Kwijtscheldingen

In een handomdraai aanvragen van inwoners ontvangen en behandelen voor het kwijtschelden van lokale belastingen.

Demo

Zien is geloven

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Belastingen er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

We combineren het beste met elkaar

Van goed naar beter

De applicaties van xxllnc Belastingen worden gemoderniseerd. Dit geldt ook voor het onderdeel Innen. Waar dit voorheen een van de onderdelen was van Vris Belastingen, wordt dit op termijn als zelfstandige applicatie ontwikkeld en aangeboden. Dit betekent dat het beste wordt behouden en dat andere onderdelen zoals Waarderen en de BAG met andere applicaties kan worden aangevuld.

Voorlopig betekent dit dat xxllnc Innen wordt aangeboden met de voormalige applicatie Vris Belastingen.

Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt