Sociale PDC Sociale PDC

Voer regie over de zorg die geleverd wordt in de gemeente

Zorgverlening uitbesteden aan externe (zorg)partijen, maar wel de regie houden op de dienstverlening en bepalen wie welke zorg krijgt? Gebruik daarvoor de Sociale PDC van xxllnc, eerder bekend als de Producten en Diensten Catalogus van Lost Lemon.

Kreeg grip op de zorgketen in je gemeente

icon on grid
Een strak inkoopbeleid

De Sociale PDC helpt de kosten van zorg binnen je gemeente in kaart te brengen. Hiermee kun je als organisatie de aankoopstrategie aanscherpen en budgetten zo efficiënt mogelijk inzetten. Dit helpt bij het beheersen van kosten.

icon on grid
Grip op alle leveranciers

In de Sociale PDC registreer je bij welke leveranciers welke producten zijn ingekocht en wat de prijs is van de verschillende gecontracteerde leveranciers. Dit geeft niet alleen overzicht, maar ook inzicht in gemaakte afspraken.

icon on grid
Beheer alle producten

De kern van de appllicatiecatie is uiteraard het beheren van producten voor WMO en Jeugd zodat deze in vakapplicaties gebruikt kunnen worden. Krijg grip op het productportfolio en de kosten daarvan met deze functionaliteit.

card
Demo

Ontdek hoe je meer regie kunt organiseren

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Sociaal er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Volledige regie en een compleet overzicht

De xxllnc Sociale PDC applicatie heb je de oplossing voor het behouden van controle over uitbestede zorgverlening en het zelfstandig bepalen van zorgontvangers. Met de applicatie maak je inzichtelijk welke producten voor verschillende diensten zijn ingekocht, bij welke leveranciers en tegen welke prijzen. Je ziet ook welke klanten gebruikmaken van specifieke diensten en producten.

Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt