Leerlingenvervoer Leerlingenvervoer

Aanvragen voor leerlingenvervoer behandelen en vaststellen

xxllnc Leerlingenvervoer, voorheen bekend als LLV van Pronexus, omvat alle criteria van de modelverordening leerlingenvervoer. Dankzij koppelingen met landelijke gegevensbronnen zijn de informatie van leerlingen en scholen altijd direct beschikbaar en actueel.

Alles wat je nodig hebt om leerlingenvervoer op de rit te krijgen

icon on grid
Gekoppelde formulieren

Laat inwoners snel en digitaal een aanvraag indienen via de intelligente formulieren van Leerlingenvoer inclusief koppelingen met landelijke gegevensbronnen van persoonsgegevens en scholen.

icon on grid
Transparante beoordeling

Beoordeel aanvragen op een transparante wijze. Communiceer met inwoners over de status en voeg bijlagen toe voor de beoordeling. Richt het proces in aan de hand van de modelverordening (model VNG).

icon on grid
Automatische beschikkingen

Maak een beschikking aan de hand van de beoordeling, de daarbij gebruikte criteria en de toe- of afwijzing. De beschikking wordt automatisch opgeslagen en kan digitaal verstuurd worden in de huisstijl van de gemeente.

Demo

Ontdek hoe je leerlingenvervoer in goede banen leidt

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Sociaal er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Investeer in voorwaarden voor goed onderwijs

Met xxllnc Leerlingenvervoer maak je het aanvragen van vervoer sneller en makkelijker. Je stelt het systeem in zoals jij dat wilt, zodat het precies past bij wat jouw gemeente nodig heeft. Het beoordelen van aanvragen is duidelijk en in overeenstemming met de modelverordening, wat bijdraagt aan eerlijke besluitvorming. Alle aanvragen en beschikkingen worden opgeslagen in digitale dossiers. Zo heb je altijd snel toegang tot alle gegevens.

De applicatie is standaard uitgerust met integraties die jouw werkprocessen makkelijker en sneller maken. Met de koppelingen van Google Maps, TomTom en 9292 bereken je eenvoudig de beste route en de reistijd. Daarnaast heb je geen zorgen over verouderde gegevens, want met DigiD en DUO koppeling worden de gegevens van de aanvrager steeds automatisch bijgewerkt. Ook het scholenbestand is altijd actueel, want het wordt regelmatig gesynchroniseerd met de gegevens van het Ministerie van OCW. Zo heb je altijd de nieuwste informatie tot je beschikking.

En maak je ook gebruik van xxllnc Leerlingbegeleiding en Onderwijsloket? Wissel dan eenvoudig gegevens uit tussen deze applicaties om volledig grip te krijgen op de processen voor het onderwijs.

Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt