Heffen Heffen

Belastingaanslagen automatisch, eenvoudig en snel afhandelen.

Gebruiksvriendelijke applicatie voor het heffen van lokale belastingen voor o.a. gemeenten en waterschappen. Eenvoudig uit te breiden met verschillende modules en koppelingen met andere applicaties van xxllnc Belastingen. xxllnc Heffen wordt met de voormalige applicatie Vris Belastingen aangeboden.

Kernfunctionaliteiten op een rijtje

icon on grid
Belastingaanslagen

Belastingaanslagen opleggen aan inwoners en bedrijven, volledig automatisch en gebaseerd op actuele gegevens uit de basisregistraties.

icon on grid
Betalingen en incasso

Verwerk van betalingen en incasso's volgens de SEPA-standaard, met een hoge mate van automatisering en controle. Snel en eenvoudig vanuit de applicatie.

icon on grid
Kwijtscheldingen

In een handomdraai aanvragen van inwoners ontvangen en behandelen voor het kwijtschelden van lokale belastingen op basis van gemeentelijk beleid.

Demo

Benut de volledige mogelijkheden

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Belastingen er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Benut de volledige belastingcapaciteit

Lokale belastingen zijn belangrijk voor de inkomsten van je gemeente of waterschap. Daarom moeten ze goed in- en uitgevoerd worden. Zeker omdat burgers er kritisch op zijn. xxllnc Heffen is een softwarepakket dat je ondersteunt bij het hele proces van waarderen, heffen, innen en bezwaar afhandelen. Het pakket heeft een geïntegreerde database en een gebruiksvriendelijke interface.

Uiteraard staat xxllnc Heffen niet op zich zelf, en weten wij dat het belangrijk dat de applicatie gekoppeld met andere applicaties, nog meer waarde biedt voor de organisatie. We hebben de applicatie dan ook al gekoppeld met alle bekende applicaties, waaronder:

  • Landelijk voorziening BAG
  • MijnOverheid
  • xxllnc Zaken (of een ander zaaksysteem)
Modules

Maak het heffen van belastingen nog makkelijker

E-loket
E-loket

Met het E-loket kun je eenvoudig en veilig met burgers communiceren over diverse belastingzaken. Het E-loket is aan te passen op jouw huistijl, gebruikt DigID en sluit aan op MijnOverheid.

Innen
Innen

Zelfstandige applicatie van xxllnc die tevens als module kan worden ingezet voor het innen van belastingaanslagen die zijn verstuurd.

Bulkimport
Bulkimport

Aanvullende module voor het importeren van totaaloverzichten om snel en efficient belastingaanslagen te maken.

client logos
client logos
client logos
client logos
Support

Kom je er zelf niet meer helemaal uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt