Persoonsgegevens Persoonsgegevens

Slim en veilig omgaan met persoonsgegevens

Beschik altijd over actuele en juiste persoonsgegevens binnen je applicatie met xxllnc Persoonsgegevens die rechtstreeks is aangesloten op de GBA-V. Te gebruiken als zelfstandige applicatie, maar ook op de achtergrond voor al je applicaties die persoonsgegevens gebruiken. xxllnc Persoonsgegevens was voorheen bekend als COMPET&T van T&T.

Veilig en efficient persoonsgegevens verwerken

icon on grid
Ad hoc bevragingen

Beschik altijd over actuele gegevens vanuit de GBA-V met de mogelijkheid om ad hoc bevragingen te doen. Uiteraard op basis van de juiste autorisatie en zoekmogelijkheden.

icon on grid
Ontvang mutaties

Ontvang mutatieberichten wanneer de gegevens van een persoon zijn gewijzigd. Technische functionaliteit die bedoeld is voor applicaties die gebruikmaken van persoonsgegevens.

icon on grid
Maak rapportages

Maak rapportages en krijg inzicht in statistieken van de mutaties die plaatsvinden van persoonsgegevens die door je organisatie of applicatie gebruikt worden.

Demo

We zijn er om al je vragen te beantwoorden

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Productiviteit er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Een stabiele basis voor je basisgegevens

Met xxllnc Persoonsgegevens (voorheen CompeT&T van T&T) helpen wij al ruim 20 jaar diverse organisaties met de beschikking over juiste en actuele persoonsgegevens. Voor de meeste organisaties betekent dit een koppeling met één of meerdere applicaties, maar de oplossing beschikt ook over functionaliteit om zelf ad hoc bevragingen te doen. Een greep uit de redenen waarom andere organisaties hebben gekozen voor deze applicatie:

  • Een stabiele oplossing en organisatie met ruime ervaring
  • Diverse certificeringen voor informatiebeveliging en privacy zoals de ISO27001 en de ISAE 3402
  • Koppelen op basis van open stanaarden (waaronder StUF-BG)
  • Volledig werken op basis van autorisaties van RvIG
card
client logos
client logos
client logos
client logos
Support

Kom je er zelf niet helemaal uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt