Zaakgericht

Informatie op orde

Van vergunningsaanvraag tot bestuurlijke besluitvorming; onze slimme applicaties maken het uitvoeren van digitale processen makkelijker. En met onze kennis van zaakgericht werken, tillen wij jouw bedrijfsvoering, dienstverlening en informatievoorziening structureel naar een hoger niveau.

Organisaties
100+
Zaken
8.23M
Zaaktypen
500+
Applicaties

Applicaties om je dienstverlening te verbeteren

Verbeter de bedrijfsvoering met zaakgericht werken

De kracht van zaakgericht werken

Al meer dan vijftien jaren helpen wij overheidsorganisaties met zaakgericht werken. Met xxllnc Zaken leveren wij een modern zaaksysteem, wat ontstaan is vanuit de gemeentelijke praktijk. Wij hebben ervaring met het digitaliseren van processen voor dienstverlening zoals de evenementenvergunning, melding openbare ruimte en het aanvragen van subsidies. Maar ook het verbeteren met de bedrijfsvoering is ons bekend. Denk hierbij aan het implementeren van bestuurlijke besluitvorming, bezwaar en beroep of het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Bij al deze voorbeelden heeft zaakgericht werken organisaties geholpen om successen te behalen. Deze successen lopen uiteen van het kwalitatief verbeteren van processen tot en met het besparen van fte's. Wat je succes ook is, een zaakgerichte oplossing met xxllnc Zaken is altijd de moeite waard om te verkennen.

Werken naar Common Ground

Ook xxllnc vindt het belangrijk om het informatielandschap te moderniseren en geloven in de ontwikkelingen van Common Ground. In de praktijk betekent dit dat wij investeren in bestaande applicaties te verbeteren en nieuwe applicaties de principes van Common Ground als basis te gebruiken.

Zo kan xxllnc Zaken, maar ook andere bestaande applicaties van xxllnc, integreren op basis van ZGW-API voor het uitwisselen van zaakgegevens. De applicatie xxllnc Zaken is zodanig aangepast dat deze ook is in te zetten als Archief-component binnen een Common Ground architectuur.

Naast bestaande applicaties, ontwikkelt xxllnc ook nieuwe applicaties of onderdelen van applicaties op basis van de principes van Common Ground. Zo is xxllnc Bezwaren een nieuwe applicatie van xxllnc voor het meer geautomatiseerd afhandelen van bezwaren. Deze applicatie is van de start ontwikkelt op basis van deze principes, maakt gebruik van open source, kan ingezet worden als component en is makkelijk te integreren met andere applicaties met de ZGW-API.

Ondersteuning

Schakel onze specialisten in voor ondersteuning

Maak een zaakgericht Succesplan
Maak een zaakgericht Succesplan

Wees voorbereid op de toekomst en neem contact op met één van onze Succesmanagers om samen een Succesplan op te stellen voor jouw organisatie. Wat zijn jouw uitdagingen het komende jaar, en hoe kunnen wij hierin helpen?

Zet stappen met Common Ground
Zet stappen met Common Ground

We hebben koppelingen op basis van ZGW-API, nieuwe applicaties die modulair zijn ontwikkeld en sluiten aan op HaalCentraal. Ben je benieuwd welke concrete stappen kunnen zetten om jouw informatielandschap te moderniseren?

Ondersteuning bij zaaktypen bouwen
Ondersteuning bij zaaktypen bouwen

Met xxllnc Zaken zijn de mogelijkheden bijna ontelbaar. Heb je een belangrijk project en wil je de kwaliteit en het tempo verhogen? We hebben je graag op projectbasis met het bouwen van zaaktypen. Alles om jouw implementatie succesvol te laten zijn.

Team

Heb je vragen of wil je meer weten over Zaakgericht?

client logos
client logos
client logos
client logos

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *