Bezwaren Bezwaren

Slim en schaalbaar bezwaren afhandelen

Een nieuwe oplossing van xxllnc Belastingen om WOZ-bezwaren met behulp van automatisering en artificiële intelligentie te behandelen. Een applicatie die zelfstandig gebruikt kan worden, of gekoppeld kan worden aan alle bekende applicaties binnen het Belastingdomein.

Bezwaren op een nieuwe en klantvriendelijke manier afhandelen

icon on grid
Intake

De applicatie bevat een intake om bezwaren te ontvangen. In de meeste gevallen zijn dit documenten die zijn opgesteld door de persoon die bezwaar maakt.

icon on grid
AI Motor

Door de inzet van artificiële intelligentie binnen de applicatie worden veel handelingen geautomatiseerd. Denk aan het registreren van alle grieven en het opstellen van teksten voor uitspraken.

icon on grid
Afhandeling

Door middel van een eenvoudig proces op basis van xxllnc Formulieren kan het bezwaar worden afgehandeld met bruikbare informatie en ondersteuning van de applicatie.

Demo

Hoeveel bezwaren mogen wij voor je ontgrieven?

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Belastingen er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren?

Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt
xxllnc Bezwaren

Snel, eerlijk en zorgvuldig bezwaren afhandelen

De toekomst van bezwaren

We zien elk jaar een toenemend aantal bezwaren die worden ingediend tegen de WOZ-waarde. Vaak ook met behulp van een No Cure No Pay bureau. Als gemeente wil je natuurlijk een snelle, maar ook eerlijk besluit nemen op het ontvangen bezwaar. Maar lukt dat nog met aantallen die elk jaar toenemen?

Met xxllnc Bezwaren gaan wij samen met gemeenten de uitdaging aan om met behulp van nieuwe technieken zoals artificiële intelligentie bezwaren op een schaalbare manier af te handelen. Dit betekent dat het registreren en ontgrieven grotendeels geautomatiseerd kan worden uitgevoerd. En elk jaar wordt de applicatie slimmer!