Onderwijsloket Onderwijsloket

Inzicht in de huisvestingssituatie van scholen in je gemeente

Het Onderwijsloket ondersteunt gemeenten bij het in kaart brengen van de huisvestingssituatie in de gemeente en de processen die rond onderwijshuisvesting en onderwijsbeleid spelen. Deel informatie met scholen en schoolbesturen in combinatie met gegevens van landelijke bronnen. xxllnc Onderwijsloket was eerder bekend als Onderwijsloket/G4NET van Pronexus.

Maak de juiste plannen voor de toekomst

icon on grid
Heldere prognoses

Biedt u inzicht in de huisvestingsituatie van scholen in uw gemeente, nu en in de toekomst. Er wordt rekening gehouden met geplande voorzieningen, afschrijvingstermijnen en opties voor medegebruik of huur.

icon on grid
Actuele berekeningen

De ruimtebehoefte voor de scholen wordt automatisch bepaald op basis van de telgegevens. De financiële gevolgen kunnen eenvoudig worden berekend met de gemeentelijke verordening als richtlijn.

icon on grid
Formulieren op maat

Het Onderwijsloket ondersteunt de standaard aanvraagformulieren zoals de VNG die hanteert. Het is ook mogelijk om zelf aanvraagformulieren te ontwerpen zodat deze op maat van de gemeente zijn gesneden.

Demo

Ontdek de mogelijkheden voor scholen

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Sociaal er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Wees voorbereid op de toekomst

Het Onderwijsloket voor gemeenten ondersteunt je bij het in kaart brengen van de huisvestingssituatie in de gemeente en de processen die rond onderwijshuisvesting en onderwijsbeleid spelen. Je kan informatie delen met scholen en schoolbesturen. Door koppelingen met landelijke bronnen is je informatie altijd up to date.

Het Onderwijsloket biedt inzicht in de huisvestingsituatie van scholen in je gemeente, nu en in de toekomst. Je krijgt snel inzicht in knelpunten en mogelijke oplossingen. In de applicatie wordt rekening gehouden met geplande voorzieningen, de afschrijvingstermijn van gebouwen en opties voor medegebruik of huur. Je kan verschillende prognoses koppelen aan de applicatie zodat meer scenario’s in beeld kunnen komen.

Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt