Koppelen Koppelen

Snel koppelingen leggen en beheren tussen applicaties

Maak gebruik van open standaarden om gegevens uit te wisselen tussen verschillende applicaties. Voeg specifieke eigenschappen van de koppeling toe en houd overzicht op de gegevensstromen binnen je organisatie. xxllnc Koppelen is een technische samenvoeging van Connect, Koppel.app en API-Gateway.

Realiseer veilige en schaalbare gegevensuitwisseling tussen applicaties

icon on grid
Open connectors

Maak gebruik van kennis en ervaring van anderen doordat koppelen op basis van open connectors gaat die hergebruikt kunnen worden. Uiteraard in combinatie met openstandaarden zoals StUF (XML), en ZGW-API (JSON).

icon on grid
Flexibele mapping

Wijzig de gegevensstructuur en -transformatie voor je koppelingen. Voeg bijvoorbeeld velden toe of verander het bestandsformaat. Zo wissel je gegevens flexibel en gecontroleerd uit tussen verschillende systemen.

icon on grid
Monitoring

Meten is weten. Krijg inzicht in de gegevensstromen binnen je organisatie en blijf op de hoogte wanneer er iets mis gaat met een koppeling en er beheer moet worden uitgevoerd.

card
Demo

Ontdek hoe xxllnc Koppelen je systemen snel en flexibel integreert

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Productiviteit er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Laat applicaties naadloos samenwerken

Maak het koppelen van applicaties eenvoudiger door de inzet van xxllnc Koppelen. Een technische samenvoeging van meerdere producten, maar één overzichtelijke interface voor jou als eindgebruiker. Beheer koppelingen op een centrale plek en wees altijd op de hoogte van eventuele fouten die optreden zodat deze snel hersteld kunnen worden.

xxllnc Koppelen is een zelfstandige applicatie die zich richt op het uitwisselen van gegevens met landelijke voorzieningen, xxllnc applicaties, en applicaties van derden. Een krachtige oplossing om applicaties vanuit de xllnc Cloud beter en veiliger te laten werken. Met xxllnc Koppelen heb je ten minste de volgende mogelijkheden:

  • Maak gebruik van bestaande koppelvlakken zoals StUF-BG 2.04 of 3.10, StUF-ZKN 3.10 en meer XML-gebaseerde koppelvlakken
  • Maak gebruik van nieuwe koppelvlakken als ZGW-API voor zaken en HaalCentraal voor basisregistraties
  • Maak gebruik van specifieke integraties voor onze partners zoals Xential voor documentcreatie, ValidSign voor ondertekening en Datamask voor anonimisering
  • Implementeer techniek voor nieuwe wet- en regelgeving zoals DSO STAM en SWF
Support

Kom je er zelf niet helemaal uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt