Publiceren Publiceren

Publiceer documenten overzichtelijk vanuit één omgeving

xxllnc Publiceren biedt een alles-in-één oplossing voor het veilig, efficiënt en transparant publiceren van (geanonimiseerde) documenten en dossiers naar landelijke platformen zoals de WOO-index. xxllnc Publiceren was voorheen bekend als Datamask.

Het publicatieplatform

icon on grid
Verzamelen en voorbereiden van documenten

Met Publiceren of via een compatibel zaaksysteem / DMS (zoals xxllnc Zaken / SharePoint) verzamelen we moeiteloos de benodigde documenten voor publicatie. Documenten al eens eerder gepubliceerd? Publiceren herkent deze, voegt ze toe inclusief vindplaats en bespaart uw organisatie direct (anonimiseer) werk. Deze stap legt de basis voor een gestroomlijnd publicatieproces.

icon on grid
Aanbieden en beheren van documenten

Vanuit de Publiceren applicatie volgen gebruikers een eenvoudige workflow om dossiers en documenten aan te bieden voor publicatie. Geautoriseerde gebruikers (zoals Woo-coördinatoren) kunnen aangevraagde publicaties vervolgens controleren, aanvullen, plannen en beheren.

icon on grid
Toegankelijke interface voor burgers

Ons platform is de omgeving waar burgers, journalisten en andere belanghebbenden toegang hebben tot de gepubliceerde documenten. Via een gebruiksvriendelijke interface in uw eigen huisstijl kunnen zij eenvoudig kennisnemen van deze informatie, wat bijdraagt aan een transparante en toegankelijke overheid.

Demo

Ontdek hoe je documenten kan publiceren

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Productiviteit er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt
Totaaloplossing

De kracht van anonimiseren en publiceren samen

Support

Kom je er zelf niet helemaal uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt