Samenwerken Samenwerken

Eén werkelijkheid, voor iedereen

xxllnc Samenwerken kent geen ‘goede’ of ‘foute’ waarheid. Het toont maar één waarheid: de werkelijkheid zoals iedere gebruiker ‘m op dat moment moet zien. Elk opgevraagd object uit de losse BAG-, WOZ- en BGT-registratie zie je in samenhang. Dit kan doordat we landelijke voorzieningen (‘Haal Centraal’) en kernregistraties realtime integreren. Helemaal in lijn dus met Common Ground.

De basisregistraties van de SOR naadloos op elkaar afgestemd

icon on grid
Signalen

Wees op de hoogte van alle wijzigingen die er spelen rondom de BAG en de WOZ doordat wijzigingen geautomatiseerde signalen genereren.

icon on grid
Mutatieverwerking

Werk verschillende basisregistraties bij door mutaties te beoordelen, en geautomatiseerd door te zetten naar de betreffende teams.

icon on grid
Terugmelden

Is een gegeven niet juist? Met xxllnc Samenwerken zijn alle belanghebbenden snel op de hoogte door de mogelijkheid om terug te melden.

Demo

De werkelijkheid zoals je hem wilt zien

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Belastingen er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt
xxllnc Samenwerken

Betrouwbaar en efficiënt samenwerken in verschillende basisregistraties

Het Samenwerkingsportaal is een administratief-geografische omgeving binnen onze xxllnc Belastingen Cloud. Op maat ontwikkeld, zodat o.a. gemeenten en gemeentelijke belastingkantoren betrouwbaar en efficiënt kunnen samenwerken in verschillende basisregistraties. Wie er in de keten ook iets aanpast, geen zorgen: dankzij het samenwerkingsportaal weet je als bronhouder 100% zeker dat de BAG, WOZ en BGT naadloos op elkaar zijn – en blijven – afgestemd. Dit is waarom anderen voor xxllnc Samenwerken hebben gekozen:

  • Altijd actueel, consistentie verzekerd
  • Laagdrempelig samenwerken
  • Samenhangend objectbeeld
  • Moderne architectuur
  • Opstapje naar de SOR
Demo

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt