Vroegsignalering Vroegsignalering

Voorkom problematische schulden binnen huishoudens

Monitor de financiële signalen die vaste lasten partners zoals zorgverzekeraars, woningbouwverenigingen en energieleverancier doorgeven. Krijg inzicht in huishoudens die hulp nodig hebben met een persoonlijk plan van aanpak. xxllnc Vroegsignalering was voorheen bekend als RIS Matching en RIS Vroeg-eropaf van Inforing.

Van signaal, naar aanpak, tot oplossing

icon on grid
Signaalverwerking

xxllnc Vroegsignalering biedt een regiesysteem voor het opvolgen van signalen. Hierdoor krijg je een helder overzicht dat jou helpt bij het bepalen van de urgentie en de benodigde acties voor elk huishouden met financiële problemen.

icon on grid
Plan van aanpak

Verwerk enkelvoudige meldingen, zoals het signaal dat er ergens beginnende betalingsachterstand is ontstaan. Maak het mogelijk om elke situatie afzonderlijk aan te pakken en oplossingen te bieden om financiële problemen te voorkomen.

icon on grid
Statistieken

De applicatie geeft je inzicht in de vaste lasten partners en een prognose voor het aantal signalen. Deze data gebruik je voor maatwerk in de schuldhulpverlening, om zo effectief mogelijk financiële problemen aan te pakken voordat ze uit de hand lopen.

Demo

Zien hoe schulden proactief aangepakt kunnen worden?

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Sociaal er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Wees er vroeg bij, voordat het te laat is

Mensen die financiële problemen ervaren, wachten vaak te lang met het zoeken van hulp. Dit zorgt voor een lastige keuze: wanneer is het beste moment om in te grijpen? De applicatie xxllnc Vroegsignalering helpt hierbij door snel huishoudens te vinden die net beginnen met het oplopen van schulden. Dit maakt het voor jou makkelijker om te bepalen wanneer hulp bieden het meest effectief is, zonder dat dit de zelfredzaamheid van de betrokken personen aantast.

Aan de hand van een logisch proces komen huishoudens in beeld en kan aan de hand van een plan van aanpak de gemeente inwoners helpen om schulden te voorkomen. De applicatie kan standaard geleverd met diverse koppelingen en aanvullende functionaliteit om de beste oplossing te bieden:

  • Module Matching om de juiste personen en problematiek te signaleren
  • Koppelingen met in principe alle vaste lasten partners
  • Koppeling met basisregistratie BRP en/of GBA-V
  • Koppeling met Schuldenknooppunt
  • Koppeling met andere applicaties zoals xxllnc Regiesysteem
Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt