Blog / Belastingen

xxllnc bij de VNG Belastingconferentie 2024

Kom langs op onze stand tijdens de VNG belastingconferentie en ontdek onze belastingoplossingen.

xxllnc bij de VNG Belastingconferentie 2024

Ben je op zoek naar een manier om jouw belastingprocessen te verbeteren? Wil je meer weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van taxatie, objectbeheer, samenwerking en belastingheffing? Kom dan langs op onze stand tijdens de VNG Belastingconferentie.


Op 19 en 20 maart vindt de jaarlijkse VNG Belastingconferentie plaats in Arnhem. Een evenement waar iedereen die iets met lokale belastingen doet aanwezig is. Het thema van de editie is ‘Contact geen bezwaar’. We gaan tijdens de conferentie dieper in op dit thema en laten je zien op welke manieren je met de xxllnc belastingapplicaties goede communicatie met de burger opzet, wat bijvoorbeeld kan helpen om het aantal WOZ bezwaren te verminderen.

Bezoek de stand

Maak kennis met team xxllnc Belastingen en ontdek onze innovatieve applicaties voor BAG tot aanslag. We laten zien hoe onze oplossingen jouw organisatie helpen om sneller, nauwkeuriger en meer burgergericht te werken. Denk aan het verbeteren van je dienstverlening door het integreren van gestandaardiseerde data en automatisering van processen. Op de stand vind je doorlopend live demonstraties over verschillende onderwerpen, zoals:

  • xxllnc Waarderen: Hoe kun je met de hulp van geavanceerde modellen, data-analyse en kunstmatige intelligentie snel en nauwkeurig de WOZ-waarde bepalen?
  • xxllnc Objecten: Op welke manier zorg je ervoor dat BAG objectgegevens overzichtelijk en altijd up-to-date blijven?
  • xxllnc Samenwerken: Hoe werk je efficiënt samen met andere overheidsinstanties en op welke manier wissel je veilig gegevens uit?
  • xxllnc Heffen: Hoe optimaliseer en automatiseer je belastingheffing op een betrouwbare manier?
  • xxllnc Innen: Hoe vorder je op een toegankelijke manier belasting om betalingsgedrag te stimuleren, risico’s te beperken en kosten te verlagen?


Vraag een persoonlijke demo aan

Op zoek naar een oplossing die past bij jouw organisatie? Vraag dan een persoonlijke demo aan tijdens de conferentie. We bekijken je situatie en laten je zien hoe onze software aansluit bij jouw specifieke wensen. Neem contact op met Nick Kreijne om een demo te boeken. Mail hem via nick.kreijne@xxllnc.nl of bel +316 17 15 51 11.

Gebruik vandaag nog jouw eerste applicatie..