Anonimiseren as a Service

De standaard anonimiseringssoftware (SaaS) van xxllnc stelt uw organisatie in staat om zelf documenten op een snelle en gebruiksvriendelijke manier te anonimiseren. Maar wat als u daarvoor – misschien tijdelijk of zelfs structureel - niet genoeg medewerkers beschikbaar hebt?

Laat je anonimiseringsklus uitvoeren door onze specialisten

xxllnc heeft dé oplossing voor uw anonimiseervraagstuk: Anonimiseren-as-a-Service (AaaS). Een bewezen en vertrouwde oplossing voor tientallen overheidsorganisaties met inmiddels meer dan een miljoen door xxllnc geanonimiseerde pagina’s.

Het uitbesteden van anonimiseeropdrachten kan vanaf enkele pagina’s tot wel honderdduizenden pagina’s. xxllnc heeft de capaciteit en ervaring om de documenten, binnen een vooraf met u besproken termijn en conform het gegeven wetgevingskader te laten anonimiseren door onze eigen medewerkers. Zij hebben allemaal de juridische achtergrond die nodig is om de juiste afwegingen te maken, uiteraard volledig in lijn met uw eigen anonimiseerinstructies.

Anonimiseren in de veilige omgeving van xxllnc

Bij het gebruik van onze AaaS-dienstverlening anonimiseren onze medewerkers uw documenten binnen dezelfde beveiligde omgeving als waarin uw eigen medewerkers werken. Heeft u nog geen xxllnc-licentie dan komen we eerst, zoals de AVG verplicht stelt, een verwerkersovereenkomt overeen. Daarin is opgenomen dat de verwerkingsactiviteit plaatsvindt binnen een ISO27001 gecertificeerde serveromgeving, uitsluitend gevestigd in Nederland. Onze medewerkers zijn allen gehouden aan strikte geheimhouding en in het bezit van een VOG. Het digitale transport van de documenten is bovendien beveiligd middels het SSL-encryptieprotocol.

Anonimiseren volgens heldere protocollen

icon on grid
Geschikte software

De xxllnc anonimiseersoftware maakt het proces van anonimiseren aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter. De output voldoet aan de eis van onomkeerbaarheid én is PDF-A / PDF-UA conform, zodat uw publicatie ook aan de toegankelijkheidseisen voldoet.

icon on grid
Juridische expertise in huis

Naast de geschikte softwarematige oplossing beschikt xxllnc over de nodige juridische kennis om het complete proces van anonimiseren in goede banen te leiden. Vooraf stemmen wij de regels met u af en in sommige gevallen werken onze juristen daarbij samen met uw organisatie, wanneer een 4-ogen principe is gewenst.

icon on grid
Altijd beschikbaar

xxllnc is altijd beschikbaar voor uw anonimiseer-opdrachten. Dat kan als er sprake is van een bijzondere tijdsdruk, een groot of juist klein aantal bestanden die moeten worden geanonimiseerd, of wellicht heeft uw organisatie juist behoefte aan juridisch inzicht of ondersteuning. Onze afdeling deelt graag haar expertise met u.

Stappenplan

Het proces van anonimiseren uitbesteden

Gebruik vandaag nog jouw eerste applicatie..