Nieuws / xxllnc

Waterschap Zuiderzeeland publiceert als eerste automatisch omgevingsdocumenten met xxllnc software

Een belangrijke mijlpaal in de implementatie van de Omgevingswet die op 1 januari 2024 ingaat.

Op 6 november 2023 publiceerde het Waterschap Zuiderzeeland volledig automatisch een omgevingsdocument op de productieomgeving in het DSO (Digitale Stelsel Omgevingswet). Dankzij de xxllnc Omgevingsdocumenten applicatie, de nieuwe naam van Tercera-GO. Dit betekent een grote stap vooruit voor zowel het Waterschap als xxllnc in de voorbereiding op de Omgevingswet.

Klaar voor de Omgevingswet

Bij xxllnc werken we hard aan software voor de Omgevingswet, zodat jouw processen klaar zijn voor het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO). We zorgen ervoor dat na het opstellen van een document met besluit het publiceren daarvan helemaal automatisch gaat, zonder handmatig werk. Dat doen we met de Digikoppeling, die standaard in xxllnc Omgevingsdocumenten zit.

Waterschap Zuiderzeeland stelde een uitgebreide Waterschapsverordening op met veel informatie over de regels, de geometrie, de bijlagen, en annotaties die gelden voor het waterschap. De verordening is te zien op de viewer van Regels op de Kaart en is daarnaast ook gepubliceerd met de bekendmaking in het Waterschapsblad.

Ben je benieuwd naar xxllnc Omgeving en hoe we waterschap Zuiderzeeland hebben ondersteund? Onze Customer Succes Manager Laurens van Wijk staat voor je klaar. Neem gerust contact met hem op via laurens.vanwijk@xxllnc.nl. Zo maken we samen de Omgevingswet tot een succes.

Gebruik vandaag nog jouw eerste applicatie..