Nieuws / xxllnc

xxllnc groeit met Processfive naar nog meer complete oplossingen voor belastingen

Door de oplossingen van het bedrijf onder te brengen bij xxllnc, bieden we overheden een integraal en modern belastingpakket.

De overname van het ICT-bedrijf Processfive betekent een verdere groei van ons huidige portfolio van belastingapplicaties en ondersteuning voor lokale en regionale overheden. Daarmee vergroten we ook onze kracht in de markt en worden burgers nog beter bediend rondom belastingkwesties.
Processfive is een jong ICT-bedrijf met een frisse blik op technologie. Door de oplossingen van het bedrijf onder te brengen bij xxllnc, kunnen we overheden een integraal pakket bieden met nog betere oplossingen rondom belastingen.

Het bedrijf biedt oplossingen voor verschillende onderdelen van het heffen en innen van belastingen en het beheren basisregistraties. Zo helpen de oplossingen van Processfive onder meer in het inzageproces van informatie, het automatisch creëren van objecten en aanslagen, de kwaliteitscontrole op individueel en bulkmatig niveau en het terugmelden van gegevens.

Vijf producten die voor samenhang zorgen

In de afgelopen tien jaar ontwikkelde Processfive vijf Vertex-producten, die bij vele grote en middelgrote overheidsinstellingen hun succes hebben bewezen.

Vertex Objecten helpt bij het beheer van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG 2.0), geeft eenvoudig mutaties door aan de Landelijke voorziening en informeert interne afnemers over mutaties. De applicatie zorgt daarbij voor de benodigde samenhang tussen de BAG, WOZ en BGT, wat leidt tot optimaal integraal objectbeheer.

Vertex Belastingen is een belastingsysteem dat objecten en heffingen automatisch genereert op basis van de verschillende landelijke voorzieningen. Het is een technologie die al wordt toegepast voor de waterschapsheffingen en die nu ook wordt aangepast voor de gemeentelijke belastingen.

Vertex Haal Centraal maakt data in landelijke basisregistraties makkelijker vindbaar en direct opvraagbaar; de informatie is altijd up-to-date. De data hebben één nationaal point of truth; dus geen gedoe en onzekerheid met lokale databronnen, waarmee de applicatie goed aansluit op het Common Ground-werken.

Voor het stelsel van basisregistratie is terugmelding belangrijk om tot juiste data te komen. Vertex Terugmelden zorgt ervoor dat kwaliteitsverbetering een constant proces wordt.

Vertex Samenwerken is een op maat ontwikkelde administratief-geografische omgeving voor samenwerking. Gemeenten en gemeentelijke belastingkantoren kunnen via dit portaal betrouwbaar en efficiënt samenwerken in verschillende basisregistraties. Als bronhouder weet je daardoor zeker dat de BAG, WOZ en BGT altijd naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Toevoeging aan xxllnc

Met de overname van Processfive vergroten we onze applicaties, capaciteit en kwaliteit op het gebied van overheidsbelastingen. De technologie van Processfive wordt geïntegreerd in het portfolio van xxllnc. Doordat de applicaties van Processfive en xxllnc naadloos op elkaar aansluiten, profiteren klanten van betere oplossingen en ondersteuning. De geïntegreerde aanpak maakt het mogelijk voor gemeenten en regionale overheden om hun ICT-voorzieningen eenvoudiger, flexibeler en slimmer in te richten. Waardoor de burger beter en sneller wordt geholpen.

Over xxllnc

xxllnc bestaat uit deskundige teams die slimme schaalbare apps ontwikkelen voor de overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc ondersteuning van vakprofessionals, in de vorm van consultancy en detachering. Om onze technologie naar een hoger niveau te tillen, werken wij aan de xxllnc Cloud. Een veilig en schaalbaar platform waarin onze applicaties naadloos met elkaar samenwerken.

Over Main Capital Partners

Main Capital Partners is een strategische investeerder met een exclusieve focus op enterprise software. Main heeft bijna 20 jaar ervaring met het bouwen van sterke software groepen in de Benelux, de DACH-regio, de Verenigde Staten en Scandinavië. Main is strategisch partner voor managementteams van softwarebedrijven, met als doel om in nauwe samenwerking duurzame groei te realiseren. Als meerderheidsaandeelhouder van xxllnc adviseert en ondersteunt Main bij nieuwe overnames, om zo samen met het xxllnc management vorm te geven aan een langetermijnstrategie op de Nederlandse overheidsmarkt.

Gebruik vandaag nog jouw eerste applicatie..