Vergunningen Vergunningen

Aanvragen zorgvuldig en op tijd afhandelen

Totaaloplossing voor het ontvangen, behandelen en besluiten van aanvragen voor vergunningen op een moderne en zaakgerichte wijze. Zowel voor aanvragen vanuit het DSO als de APV.

Help inwoners de leefomgeving verbeteren

icon on grid
Procesafhandeling

Alle functionaliteiten om aanvragen op een zaakgerichte wijze af te handelen. Denk aan je eigen processtappen, toewijzen van taken, documentsjablonen en besluitvorming.

icon on grid
Locatiedossier

Krijg inzicht in de locaties door te weten welke aanvragen er zijn en wat er mogelijk nog meer speelt op een locatie. Gebruik de basiskaart met de BGT of maak gebruik van je eigen kaartviewer.

icon on grid
Samenwerken

Werk op verschillende manieren samen met betrokkenen aan een aanvraag. Op basis van de Samenwerkingsfunctionaliteit van het DSO, veilig berichtenverkeer of interne taken.

Demo

Wat wil jij graag anders zien in het proces?

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Omgeving er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Bewezen techniek aangevuld met innovatie

Een applicatie voor nu en de toekomst

Het werkveld van VTH en Zaakgericht werken zijn steeds meer naar elkaar toegegroeid. Met xxllnc Vergunning heb je een krachtige applicatie die is afgestemd op het vergunningenproces, en het beste zaaksysteem onder de motorkap heeft. Met xxllnc Vergunningen bieden wij een flexibel en gebruiksvriendelijke applicatie voor het behandelen van vergunningsaanvragen. Een vergunningsapplicatie die wel is in te richten op basis van jouw wensen, maar waarvan je ook gebruik kunt maken van de kennis en ervaring van andere organisaties.

Gekoppeld met het DSO

Het spreekt misschien voor zich, maar standaard zorgen wij ervoor dat de applicatie wordt ingericht met koppelingen die nodig zijn, denk hierbij aan:

  • STAM voor het ontvangen van aanvragen
  • SWF voor het samenwerken met andere bevoegd gezagen
  • Vakapplicaties om processen op elkaar aan te laten sluiten
Modules

Maak het vergunningenproces compleet

Legeberekeningen
Legeberekeningen

Voor zowel eenvoudige als complexe legeberekeningen is er een aanvullende module (op basis van xxllnc Expertsystemen) waarmij vanuit de applicatie een legeberekening kan worden uitgevoerd.

Publicatie
Publicatie

Publiceer je besluiten (of andere communicatie) vanuit de applicatie direct naar verschillende kanalen en voorzieningen met deze module die wij samen met onze partner Postex hebben ontwikkeld.

Externe geoviewer
Externe geoviewer

Naast de eigen geoviewer van de applicatie, is het mogelijk om gebruik te maken van je eigen externe geoviewer die mogelijk meerdere (interne) kaartlagen en functionaliteiten bevat.

Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt