Nieuws / xxllnc

T&T sluit zich aan bij xxllnc

Met de toevoeging van T&T is xxllnc op koers om het nr. 1 techbedrijf binnen de Nederlandse (semi-) overheidsmarkt te worden.

T&T is vandaag onderdeel geworden van xxllnc. Samen met investeerder Main Capital zocht xxllnc een ervaren speler met een sterke focus op integratiesoftware en dienstverlening. Met de toevoeging van T&T is xxllnc op koers om het nr. 1 techbedrijf binnen de Nederlandse (semi-) overheidsmarkt te worden op het gebied van zaakgerichte software en bijbehorende dienstverlening.

Aanvulling T&T op xxllnc

De samenleving verwacht veel – en steeds meer – van de online dienstverlening van de (semi-) overheid. Om hieraan te voldoen worden applicatielandschappen steeds complexer. Vanuit de markt groeit daarmee de vraag naar veilige, stabiele en eenvoudige integratiesoftware. Dit was de voornaamste reden voor xxllnc om op zoek te gaan naar een ervaren partner om in die vraag te kunnen voorzien. De toevoeging van T&T (https://www.vertrouwdverbonden.nl/)aan xxllnc zorgt ervoor dat we hier een strategische, technische en functionele invulling aan kunnen geven.

T&T is een gevestigde naam met 40 jaar ervaring op het gebied van koppelen met landelijke registers door integratiesoftware en dienstverlening. Zo levert T&T de SaaS-applicatie COMPET&T (https://www.vertrouwdverbonden.nl/compett/productinfo/). Met deze software krijgen organisaties op een visuele manier eenvoudig toegang tot externe gegevensbronnen om digitale gegevens uit te wisselen. Dit portaal maakt het mogelijk om gemakkelijk koppelingen op te zetten met bijvoorbeeld de Basisregistratie Personen van de Nederlandse Overheid of het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. De COMPET&T software en dienstverlening is daardoor een sterke aanvulling op onze huidige producten en teams. Het past in de visie van xxllnc om oplossingen voor onze klant te versterken en door te ontwikkelen. Zo wordt COMPET&T samen met Koppel.app verantwoordelijk voor integraties met (basis) registers voor het Zaaksysteem.nl platform en de Exxellence Suite.

Over T&T

T&T heeft ruim 40 jaar ervaring als techbedrijf. T&T bestaat uit 16 werknemers en is gevestigd in Eindhoven. Tegenwoordig vertrouwen meer dan 400 organisaties op hun software en dienstverlening die zich richt op het opzetten en beheren van koppelingen. Met de SaaS-applicatie ‘COMPET&T’ maakt T&T het op een inzichtelijke manier mogelijk om eenvoudig en veilig gegevens uit te wisselen met BRPHR, GEO (BAG)BBXWOW  en de PRS. In de toekomst gaat T&T ook toegang verlenen tot andere (basis)registraties.

Over xxllnc

xxllnc, gevestigd in Amsterdam en Hengelo, bestaat uit Zaaksysteem.nl, Exxellence, Koppel.app, Kune Campus en SMQ. De (meer dan 100) werknemers van xxllnc werken aan moderne, open source software producten. Deze producten worden als SaaS-oplossing geleverd aan klanten door heel Nederland. Van gemeenten en waterschappen tot woningbouwcorporaties en zorginstellingen.

Over Main Capital Partners

Main Capital Partner is een strategische investeerder met een focus op de softwaresector in de Benelux, DACH en Nordics regio’s. Doel is succesvolle partnerships op te bouwen met management teams en andere stakeholders, om op deze manier grotere softwaregroepen op te bouwen. xxllnc was al onderdeel van de snel groeiende portefeuille van Main Capital.

Gebruik vandaag nog jouw eerste applicatie..