Eén continuiteitsplan voor alle applicaties van xxllnc

Stel je voor dat je organisatie afhankelijk is van een softwareleverancier die plotseling zijn applicaties niet meer kan leveren door faillissement. Wat gebeurt er met je data, je processen en zeker niet onbelangrijk, je reputatie? Dit is een reëel risico voor veel overheidsorganisaties die gebruik maken van applicaties in de Cloud. Het SaaS-continuiteitsplan is onzer oplossing om de beschikbaarheid van al je applicaties xxllnc te garanderen.

Altijd toegang tot de applicatie en je data

Het SaaS continuiteitsplan is een noodzakelijke dienst die wij samen met Escrow4all en onze hostingpartijen hebben ontwikkeld en aanbieden. In het onwaarschijnlijke geval dat xxllnc de beschikbaarheid en toegang tot de applicaties niet meer kan verzorgen, kunnen begunstigden een beroep doen op de regeling. Naast een jaarlijkse audit op de beheerprocessen- en accounts, betekent dit dat onze applicaties en toegang tot de data beschikbaar blijft. De eerste drie maanden wordt dit volledig vanuit het continuiteitsplan verzorgd. Na deze drie maanden hebben bugunstigden de mogelijkheid om het continuiteitsplan zelfstandig te verlengen of om een andere oplossing te organiseren. Alle applicaties van xxllnc beschermd onder één continuiteitsplan!

xxllnc stock alt

De voordelen op een rijtje

icon on grid
Meer garantie op beschikbaarheid

Met dit continuiteitsplan blijven de applicaties van xxllnc beschikbaar en toegankelijk voor jouw en je organisatie. Ook wanneer xxllnc door omstandigheden niet aan haar verplichtingen kan voldoen, kan jij dat wel.

icon on grid
Een plan voor alle applicaties

Een groot voordeel van xxllnc is dat wij het SaaS continuiteitsplan kunnen aanbieden voor applicaties. Dit betekent alle huidige applicaties die je gebruikt, maar ook de applicaties die je in de toekomst gaat gebruiken.

icon on grid
Meer grip op jouw data

Als eigenaar van data wil je altijd toegang hebben tot de data. Maar hoe werkt dat in de Cloud? Met dit plan blijft niet alleen de applicatie beschikbaar, je blijft ook toegang hebben tot je data wanneer jij dat wilt, en hoe jij dat wilt.

Pro-actief voor iedereen geactiveerd

Wij begrijpen dat dit onderwerp niet bij iedereen de hoogste urgentie heeft. Dat maakt het niet minder belangrijk. Als softwareleverancier hebben ook wij de verantwoordelijkheid om publieke dienstverlening van gemeenten beschikbaar te houden. Om die reden hebben wordt je organisatie pro-actief toegevoegd aan het SaaS continuiteitsplan als je één of meerdere applicaties gebruikt van xxllnc.

xxllnc stock alt
FAQ

Veelgestelde vragen

Contactpersoon doorgeven

Wanneer het SaaS continuiteitsplan in werking treedt, is het belangrijk dat alle contactpersonen en andere belangrijke informatie bekend bij Escrow4All. Vul het wijzigingsformulier in om het juiste en actuele contactpersoon door te geven.