Succesverhalen / Belastingen

Betere belastingaanslagen door terugmelden voor BghU

BghU regelt de uitvoering van de Wet WOZ en de belastingaanslagen voor acht gemeenten en één hoogheemraadschap. Helaas zijn de gegevens waarop BghU de aanslag moet baseren niet altijd correct. Daarom hebben wij BghU geholpen met een aantal van onze producten.

TODO: ALT FROM CMS
Betere belastingaanslagen door terugmelden voor BghU

BghU biedt burgers en bedrijven de mogelijkheid om de gegevens waarop de aanslag wordt gebaseerd, vooraf te controleren en eventuele aandachtspunten aan BghU door te geven. Deze worden opgenomen in een lijst met te onderzoeken bevindingen.

Snel en een eenvoudig beoordelen

In onze Viewer zien de medewerkers van BghU in één oogopslag de actuele gegevens van een adres, gebouw, bedrijf, onroerende zaak en kadastraal object in relatie tot elkaar. Hierdoor kunnen ze snel en eenvoudig bepalen of een bevinding inderdaad klopt en direct over de juiste gegevens beschikken.

Terugmelden met één muisklik

BghU kan met één muisklik de gegevens aanpassen als deze niet juist blijken te zijn. De bevinding wordt dan inclusief een suggestie voor de verbeterde gegevens direct of via Digimelding naar de eigenaar van die gegevens gestuurd en BghU kan de juiste gegevens gebruiken voor de aanslag.

Oplossingen binnen ICT-structuur

Met onze producten xxllnc Portaal, xxllnc Control en xxllnc Terugmelden regelen we het proces van inzage, individuele en bulkmatige kwaliteitscontrole en terugmelden op bestaande applicaties en binnen je bestaande ICT-infrastructuur.

Enkele belangrijke voordelen van onze oplossingen zijn:

We sluiten rechtstreeks aan op alle mogelijke databronnen;
Je kunt zelf bepalen hoe lijsten en schermen er uit moeten zien;
Geïntegreerde gegevens en systemen zijn eenvoudig te hergebruiken in andere toepassingen en systemen.

Gebruik vandaag nog jouw eerste applicatie..