Nieuws / xxllnc

Binnenkort gelanceerd: xxllnc Cloud

Alle apps samen die naadloos met elkaar integreren in één ecosysteem.

xxllnc Cloud is binnenkort voor iedereen beschikbaar. Eén account biedt toegang tot het volledige netwerk van apps en ondersteuning. In xxllnc Cloud komen alle apps samen die naadloos integreren met elkaar in één ecosysteem. Koppelingen kunnen makkelijk (zelf) worden gelegd. Trainingen of hulp in de vorm van consultancy of detachering is met een muisklik aangevraagd. Mix en match xxllnc apps voor de beste ondersteuning van jouw organisatie.

Gebouwd met de nieuwste technieken

xxllnc Cloud wordt gebouwd volgens de laatste technieken op het gebied van SaaS-software en softwareontwikkeling. Hierbij is AWS de basis. Het is ook mogelijk om apps aan te bieden vanuit Google, Azure of een ander SaaS-platform wat aan de hedendaagse standaarden voldoet.

Eerste versie xxllnc Cloud

De realisatie van de xxllnc Cloud duurt drie tot vijf jaar. In Q1 2022 verwachten we de eerste versie te lanceren. Wat volgt, is een periode waarbij we het fundament van de xxllnc Cloud verder uitbreiden en automatiseren. Daarnaast voegen we steeds meer apps toe aan de xxllnc Cloud, met een perfecte integratie met elkaar.

Gebruik vandaag nog jouw eerste applicatie..