/
BedrijfBlog

Meld je aan voor het xxllnc consultancy traineeship

Ben jij net afgestudeerd maar nog niet uitgeleerd, of als starter nog zoekende? Word trainee bij xxllnc!
februari '23
#BedrijfBlog

Intro

In mei start het eerste xxllnc traineeship: het xxllnc consultancy traineeship. Ben jij net afgestudeerd maar nog niet uitgeleerd, of als starter nog zoekende? En zie jij uitdaging in het snel eigen maken van kennis over onderwerpen die de overheid raken, zodat je dit gelijk in de praktijk kunt brengen? Word trainee bij xxllnc! In 9 maanden stomen we je klaar voor een rol die helemaal bij je past. Waarbij je vanaf dag één ook kunt rekenen op een goed salaris en de nodige extra’s.

Van starter naar professional in 9 maanden

Als trainee van het xxllnc consultancy traineeship ben je verzekerd van een afwisselende rol in een groeiend tech bedrijf. Misschien ga jij straks wel aan de slag als consultant die ons zaaksysteem inricht voor klanten, ben je aan het einde van het traineeship allesweter als het gaat om de Omgevingswet en de applicaties die wij op dit gebied leveren, of word je taxateur binnen ons team Belastingen. Mogelijkheden genoeg, de keuze is uiteindelijk aan jou.

 

De basis van het traineeship bestaat uit het opdoen van werkervaring en het volgen van trainingen en cursussen voor het vergaren van een flinke dosis vakkennis. Deze inhoudelijke trainingen worden gegeven door collega’s uit verschillende teams binnen xxllnc. Ook is het maken van opdrachten en casussen samen met mede trainees hier onderdeel van. Zo leer je naast elkaar, ook al onze verschillende expertises nog beter kennen.

 

Overigens ligt de focus tijdens het traineeship niet alleen op het verbreden van jouw vakkennis. Zodra je begint met het traineeship, koppelen we je meteen aan een buddy. Zo krijg je de begeleiding die je nodig hebt en ga je samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

3 redenen om te kiezen voor een traineeship bij xxllnc

Het consultancy traineeship duurt 9 maanden, waarbij je als trainee 40 uur per week aan de slag gaat. Het is de perfecte kans om je als starter zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen en daarmee een vliegende start te maken met je carrière! We hebben de belangrijkste 3 redenen om te kiezen voor een traineeship bij xxllnc voor je op een rij gezet:

 

 

1. Aan jou de keuze

Als xxllnc zijn we een ervaren samenwerkingspartner voor de overheid en rijk aan kennis over verschillende vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan het sociaal domein of de belastingsector. Daardoor heb jij als trainee ruim keuze uit een plek die bij je past. En blijkt het toch minder goed aan te sluiten dan je hoopte? Dan kijken we samen verder.

 

2. Snel aan de slag

Wij zijn ervan overtuigd dat we jou in 9 maanden kunnen klaarstomen tot professional in een vakgebied dat jij leuk vindt. Vergeleken met andere traineeships kun je bij xxllnc dus sneller zelfstandig aan de slag. En omdat je nooit uitgeleerd bent, bieden we je ook na afloop van het traineeship nog voldoende mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

 

3. Bouw een groot netwerk op

Met klanten verspreid over heel Nederland kom je overal. Zo geeft het jou de kans om een groot netwerk op te bouwen waar je ook in je latere carrière nog iets aan hebt.

 

 

En omdat je werken en leren combineert, kun je natuurlijk ook rekenen op een goed salaris. Plus de nodige extra’s, zoals een telefoon en een mobiliteitsbudget. 

 

Sta je te popelen om je aan te melden als trainee of wil je nog wat meer informatie? Kijk op onze website jobs.xxllnc.nl of neem direct contact op met Irene Reiling via 06 – 11 35 10 09 

(Weer) klaar voor de start: stap soepel over op het DSO

BlogOmgevingBlog

mei '23

De bruidsschat ingewikkeld? Zo werk je eenvoudiger met het DSO

BlogProductiviteitBlog

april '23

(Weer) klaar voor de start: stap soepel over op het DSO

BlogOmgevingBlog

mei '23

De bruidsschat ingewikkeld? Zo werk je eenvoudiger met het DSO

BlogProductiviteitBlog

april '23

Meld je aan voor het xxllnc consultancy traineeship

Inhoud