xxllnc Zaken

xxllnc Zaken is een flexibel en gebruikersvriendelijk casemanagement systeem voor overheidsorganisaties dat is vrijgegeven als open source. Met xxllnc Zaken kunnen overheidsorganisaties hun bedrijfsprocessen op een moderne en veilige manier zaakgericht uitvoeren. xxllnc Zaken komt uit de doos met DMS functionaliteit, flexibele formulieren, workflow, systeemintegratie, documentbeheer, Persoonlijke Internet Pagina, uitgebreide communicatiemodule en nog veel meer. Onze missie is om bedrijven te helpen beter te presteren met onze software. Wij geloven dat het ontwikkelen van software in open source de beste manier is om die missie te bereiken.

Features

Service+

Als aanvrager ben je goed en snel geholpen. Geautomatiseerd waar het kan, persoonlijk waar nodig. Volledig zaakgericht.

Schaalbaar platform

Stabiele performance door de nieuwste technieken. ElasticSearch platform voor het snel zoeken naar gegevens. Kubernetes om op basis van statistieken de capaciteit van het platform automatisch te vergroten.

All-in-one

Geen dure add-ons en aparte versies. We leveren je alles, ook alle doorontwikkelingen. Bepaal zelf wat je nodig hebt. Van webformulieren tot de Vergader app.

Open source

Wij ontwikkelen al jaren, als enige, open source. Al was dat eerder een beetje dwars, inmiddels is open source zelfs een aanbeveling vanuit de visie van Common Ground.

Zaaksysteem.nl

Ruim tien jaar bouwde het team van Mintlab aan het Zaaksysteem.nl platform. En met succes. Zaaksysteem.nl is inmiddels een begrip. Bekend om haar innovatie: SaaS en open source vanaf het begin. En ijzersterke co-creatie: met de hechte community van klanten wordt samen beslist over ontwikkelingen aan het zaaksysteem. Met de overgang naar xxllnc Zaken is nu de prioriteit om alle kansen rondom de Common Ground pincipes te nemen.

xxllnc Koppelen

xxllnc Koppelen is een SaaS-oplossing die werkt op basis van API’s. Met xxllnc Koppelen realiseer en beheer je gemakkelijk en snel koppelingen. En je houdt het overzicht van alle koppelingen. Samen met onze community ontwikkelen we Open Connectors, wat ervoor zorgt dat de keuze uit integraties steeds groter wordt. Want eenmaal gelegd, kunnen de ingerichte koppelingen worden hergebruikt. Met deze standaard koppelprofielen knoop je applicatie A gemakkelijk aan applicatie B. Toch een specifiekere koppeling? Dan pas je de mapping zelf aan. Wens je een andere koppeling dan beschikbaar? We bouwen deze graag.

Features

Doe-het-zelf

Vanuit een portaal kunnen koppelingen tussen applicaties gemakkelijk worden gelegd en onderhouden.

Flexibel

Bepaal welke integratie het meest passend is. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met StUF-ZKN, CVS-imports of (JSON) API.

Eenvoudige mapping

Pas zelf de mapping aan om de koppeling te verrijken en meer toe te spitsen op je organisatie. Bijvoorbeeld door aanvullende processen te starten om taken te automatiseren.

Veilig en schaalbaar

Want al het dataverkeer gaat via 2-way SS, waarbij overheidsnormen, zoals ISO27001, worden gehanteerd.  Daarnaast kan xxllnc Koppellen met gemak hoge piekbelastingen opvangen door schaalbare architectuur.

Koppel.app

Het ontwikkelteam van Mintlab bouwde in alle stilte aan een Entreprise Servicebus, toen nog Koppel.app. Alle functionaliteiten om zelfstandig en gemakkelijk te koppelen zijn inmiddels ondergebracht bij xxllnc Koppel. 

xxllnc Gegevens

Met xxllnc Gegevens krijg je snel en gemakkelijk toegang tot gegevensbronnen om veilig digitale (privacygevoelige) gegevens uit te wisselen. Denk hierbij aan de Basisregistratie Personen van de Nederlandse Overheid of het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Werken met de bronnen kan vanuit de SaaS-applicatie die functionaliteiten biedt zoals logging, routering, distributie of autorisatie. Of we integreren de bronnen naadloos met je centrale softwarepakket. xxllnc Gegevens werkt voor organisaties van allerlei soorten en maten. Begin snel en gemakkelijk door de bronnen via het portaal te bedienen. Grootverbruiker? Bouw aan een volledige integratie met jouw softwarepakket met bijvoorbeeld (automatische, periodieke) batches.

Features

Externe gegevensbronnen

Eenvoudig aansluiten op bronnen zoals BRP (Basisregistratie personen), HR (Handelsregister KVK), GEO (Geografie, waaronder de BAG), WOW (Waardeoverdracht kleine pensioenen), PRS (Pensioenregister) en BBX (Berichtenbox van MijnOverheid.nl)

Zekerheid boven alles

Jaarlijkse ISAE 3402 type 2 certificering en ISO 27001 certificering. Ook voldoet xxllnc Gegevens volledig aan de AVG wetgeving.

CompeT&T

 Privacygevoelige gegevens veilig maar ook gemakkelijk toegankelijk maken, dat was de missie van het voormalige T&T.  Met ruim 400 klanten (van provincies tot ziekenhuizen en pensioenuitvoerders) is T&T uitgegroeid tot een specialist. Al deze kennis is nu beschikbaar in xxllnc Gegevens.

xxllnc Bezwaren

Verbeter de dienstverlening naar de inwoner toe en verminder het aantal bezwaren van NCNP Bureau’s met xxllnc Bezwaren. Met een QR-code op de WOZ-aanslag kunnen inwoners snel en eenvoudig aangeven dat zij bezwaar willen maken. Koppel xxllnc Bezwaren met alle gangbare software voor belastingen.

Features

Toegang met unieke QR-code

In de brief met de WOZ-belasting aanslag staat een persoonlijke QR-code. Door deze code te scannen komt de burger in een beveiligde webapplicatie. Geen lastig inlogscherm, maar wel direct alle relevante gegevens van de belastingaanslag inzichtelijk.

In twee stappen bezwaar maken

Bezwaar maken hoeft geen ondoorzichtige, langdradige procedure te zijn. Integendeel: in onze web app wordt in twee stappen een bezwaar gemaakt en verzonden. In nog geen twee minuten.

Bewezen effectief tegen No Cure No Pay (NCNP) bureau's

Door gebruik van xxllnc Bezwaren zijn resultaten geboekt waarbij 20% minder WOZ-bezwaren via ongewenste NCNP bureau’s binnenkwamen.

SMQ

Voormalig SMQ legt verbindingen tussen mensen, systemen en processen bij (semi)overheden, met de inzet van experts en slimme tools. Door de persoonlijke benadering ontstaan de mooiste dingen. Zo werd xllnc Bezwaren samen met GBTwente ontwikkeld.