TerugmeldenTerugmelden

Samen de kwaliteit van de basisregistraties verbeteren

Kaart verkeerde gegevens snel en makkelijk aan. In drie stappen en een paar seconden. Klik op het gegeven waarvan je denkt dat het niet klopt, noteer waarom en druk op ‘Verzenden’. De applicatie zorgt vervolgens dat je melding op de juiste plek terechtkomt en laat andere gebruikers zien dat ze alert moeten zijn. Is de fout hersteld, dan krijg je daarvan bericht.

Continu werken aan kwaliteit

icon on grid
Melden

De applicatie bevat gebruiksvriendelijke functionaliteit om in slechts drie stappen een foutief gegeven te melden.

icon on grid
Berichten

Je melding wordt omgezet in een technisch bericht dat gebruik wordt om te versturen naar belanghebbenden, bijvoorbeeld de bronhouder.

icon on grid
Rapportages

Benieuwd hoe goed je organisatie het doet? Met de rapportages van de applicatie krijgt je organisatie beter inzicht in de gegevenskwaliteit.

Demo

Mogen we je meenemen in onze toekomst?

We begrijpen dat je een applicatie eerst wil zien voordat je er een goede mening over kunt geven. Ben je benieuwd hoe een of meerdere applicaties van xxllnc Belastingen er in het echt uitziet, en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren? Vul geheel vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van een demonstratie, en een van onze Succesmanagers neemt snel contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan digitaal, maar ook op locatie.

xxllnc stock alt

Gebruik gegevens waarop je kunt vertrouwen

Door eenvoud verbetert de kwaliteit

Omdat xxllnc Terugmelden eenvoudig is in gebruik, kunnen veel collega's meehelpen om de kwaliteit van gegevens te verbeteren. Maar waarom vinden wij dat belangrijk? De reden dat bijvoorbeeld de BghU de applicatie heeft ingezet, is voor:

  • Betere belastingaanslagen
  • Minder bezwaarschriften
  • Minder beroepschriften
Support

Kom je er zelf niet helemaal meer uit?

Heb je vragen over het gebruik van de applicatie, aanvullende modules of koppelingen? Of werkt de applicatie niet zoals verwacht? Geen zorgen. Neem gerust contact op met onze collega's van Support om je te helpen met je vraag. Alle meldingen staan vervolgens overzichtelijk in mijn.xxllnc voor je klaar om op elk moment van de dag te bekijken.

xxllnc stock alt