Slimme apps voor de overheid

Onze applicaties zijn meer dan alleen een oplossing voor zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening.

We introduceren een nieuwe manier van werken, waarbij apps naadloos met elkaar samenwerken vanaf een nieuw, veilig en schaalbaar platform.

20 geïntegreerde applicaties

Met één account toegang tot alle apps

xxllnc Cloud / Slimme SaaS voor de overheid

Wat is de xxllnc Cloud?

De xxllnc Cloud is het technisch platform waarop al onze apps draaien volgens de nieuwste technieken. Daar verbinden en integreren we nieuwe applicaties met bestaande en ontwikkelen we door volgens de principes van Common Ground. Ook zorgen we ervoor dat alles is gebackupt, dat data altijd beschikbaar is en gegevens veilig worden opgeslagen.

Wat is het voordeel van de xxllnc Cloud?

Met de xxllnc Cloud leggen we de basis voor een nieuwe toekomst. We brengen kennis, expertise en techniek samen op één plek tot geautomatiseerde processen. Zo creëer jij als gebruiker in een handomdraai nieuwe, unieke oplossingen, zonder dat daar enige technische kennis voor nodig is.

Op welke manier krijg ik toegang?

Via mijn.xxllnc hebben gebruikers eenvoudig toegang tot alle applicaties en ondersteuning die we aanbieden. Dit is een gebruiksvriendelijke omgeving waarop je inlogt met een gebruikersnaam en wachtwoord.